Karaman'da Satranç Turnuva Başvurusu İçin Son Gün

Karaman'da Satranç Turnuva Başvurusu İçin Son Gün

Karaman Satranç İl Birinciliği yarışmaları 15-16 Aralık tarihlerinde Piri Reis Satranç Merkezinde yapılacaktır

Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü Ve Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Karaman Satranç İl Birinciliği yarışmaları Piri Reis Satranç Merkezinde düzenlenecek olup, son başvurular 14 Aralık 2018 Cuma günü alınacaktır.

Karaman Satranç İl Birinciliği yarışmaları 15-16 Aralık tarihlerinde Piri Reis Satranç Merkezinde yapılacaktır. Birinci olan satranç sporcumuz Karaman’ı Türkiye Şampiyonasında Ocak 2019 yılında Antalya da yapılacak olan yarışmada temsil etmeye hak kazanacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adayların 14 aralık 2018 Cuma saat:17.00 ye kadar ://karaman.tsf.org.tr/ linkine tıklayarak kayıt yapmaları gerekmektedir.

thumbnail_image1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber