Karaman'da Satranç Turnuvası Düzenlendi

Karaman'da Satranç Turnuvası Düzenlendi

Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilciliği tarafından satranç turnuvası düzenlendi.

Karaman'da haftasonu Piri Reis Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen yarışmaya Gençlik Spor İl/İlçe Spor Müdürlüklerinden çıkartılan TSF Lisansına sahip, 2022-2023 yılı vizesi yapılmış, 2016 ve önceki yıllarda doğan sporcular katıldı. 

Nisan ayında “Okul Sporları Satranç Turnuvası” bölge finalinin Karaman’da yapılacağını belirten Türkiye Satranç Federasyonu Temsilciler Koordinasyon Kurulu Başkanı ve TSF Karaman İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu: “12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u düzenlediğimiz satranç turnuvası ile andık. Bu hafta da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi turnuvasını düzenleyeceğiz. Turnuvalara ilgi gösterenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize ise bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. “Okul Sporları Satranç Turnuvası” finali Karaman’da yapılacak ve  10-15 ilimizi misafir edeceğiz Öğrencilerimizden rica ediyorum öğretmenlerinden okul sporları lisansını çıkartarak yarışmaya katılım sağlayıp okullarını temsil etsinler. Katılım ne kadar çok olursa ilimizi bölge finalinde temsil etme oranı daha da çok artacak.”

 Satranç Turnuvasının sonunda ise yeni hakemlere rozetleri takılıyor.

satranc1.jpg

satranc2.jpg

stranc1.jpg

sttrrranc2.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber