Karaman'da Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Karaman'da Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Sudurağı beldesinde yaşayan şehit ailelerine gerçekleştirilen ziyaretler sırasında Vali Meral, evlatlarını vatan için kurban veren ailelere, şehitlerimizin resimlerinin yer aldığı saatli tablo hediye etti.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da şehit ailelerine ziyaretler gerçekleştiren Vali Meral, gün içerisindeki programlarının ardından Şehit Keramettin Koçak, Şehit Ömer Durmaz ve Şehit Ahmet Okur’un Sudurağı beldesinde yaşayan ailelerini ziyaret etti.
 
Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen Vali Meral, bayramlarını tebrik ettiği ailelerle bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. İdrak ettiğimiz Kurban Bayramının birliğimizin ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olması dileklerinde bulunan Vali Meral, vatanımızın birliği, dirliği ve kardeşliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum dedi.

Şehit ailelerine gerçekleştirilen ziyaretlere Vali Meral’in yanı sıra hanımefendi Zehra Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün eşlik etti.

Karaman'da Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Karaman'da Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber