Karaman'da Şehit Anneleri Unutulmadı

Karaman'da Şehit Anneleri Unutulmadı

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan Anneler Gününde Şehit Annelerini unutmadı.

AK Parti Karaman İl Teşkilatı tarafından Karaman'daki tüm şehit annelerinin anneler günü, ziyaret edilerek ve telefonla görüşülerek kutlandı.

İl Başkanı Abidin Çağlayan;

"Bazı şehit anneleri ile kendisininde görüntülü konuşup Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletip Anneler Günü'nü kutladık. Şehitlerimize ve annelerine dua edip, hayır dualarını istedik." dedi.

Çağlayan şehit anneleri ile konuşmasında; ‘’Hepinizi ziyaret etmek isterdik, korona nedeniyle görüşmemiz görüntülü konuşma şeklinde oldu, Anneler Gününüz kutlu olsun, Cumhurbaşkanımızın sizlere selamı var, Sizler bu vatana evlatlarınızı bağışladınız, şehitlerimizin ve sizlerin hakkı ödenmez, Allah sizleri Cennetinde buluştursun’’ diyerek Şehit annelerine: ‘’Girişimlerimiz sonucunda şehir kabristanlığında bulunan şehitliğimiz ve mezarlarımız şehitlerimize yakışır şekilde Valilik ve İl Özel İdaresi tarafından yenileniyor’’ haberini verdi.

İl Başkanı Çağlayan açıklamasının devamında: Karaman merkez, Sarıveliler, Ayrancı, Başyayla, Kazımkarabekir ve Ermenek’te Şehit annelerimize ulaşarak Anneler Gününü kutladık bilgisini verdi.

karaman-ak-parti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber