Karaman'da Şehit Babasına Son Görev

Karaman'da Şehit Babasına Son Görev

Şehit Babası Mehmet Uygun için Karaman'da 11 Şubat 2019 Pazartesi günü Kırmahalle Büyük Camii’de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Karaman Valisi Fahri Meral, Şehit Mehmet Uygun’un babası ve aynı zamanda Karaman eski Belediye başkanlarından Ali Kantürk ve eski İl Genel Meclis Üyesi Necati Gür’ün kayınbabası Mehmet Darcin Uygun’un cenaze namazına katıldı.
 
Şehit babası merhum Uygun için 11 Şubat 2019 Pazartesi günü Kırmahalle Büyük Camii’de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından merhum Uygun’un cenazesi dualar eşliğinde Karaman Şehir Mezarlığına defnedildi.
 
Cenaze programının ardından Vali Fahri Meral, Uygun ailesine taziyede bulunarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diledi.

  Uygun’un cenaze namazına;

Vali Fahri Meral’in yanı sıra merhumun ailesi ve yakınları, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Karaman'da Şehit Babasına Son Görev

Karaman'da Şehit Babasına Son Görev

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber