Karaman'da Şehit ve Gazi Aileleri Aynı Sofrada Buluştu

Karaman'da Şehit ve Gazi Aileleri Aynı Sofrada Buluştu

Karaman Valiliği tarafından organize edilen iftar yemeğinde Karaman protokolü şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Karaman'da, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve hanımefendi Munise Işık, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler ile birlikte öksüz ve yetimlerle bir araya geldiler.

16 Nisan 2022 Cumartesi günü ve şehit aileleri, gaziler ile birlikte annesi ve babası olmayan öksüz ve yetimlerinde misafir edildiği iftar programına Vali Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık’ın yanı sıra Karaman Milletvekilleri Av. Selman Oğuzhan Eser, Av. İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Bayat katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından oruçlar açılırken yoğun katılımın olduğu programın devamında Vali Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık bir süre sohbet ettikleri konuklarıyla yakından ilgilenirken özellikle çocuklarla kurudukları sıcak diyaloglar gözlendi.

dsc-5368.jpg

dsc-5363.jpg

dsc-5358.jpg

dsc-5319.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber