Karaman’da Şehitlerimiz Dualarla Yâd Edildi

Karaman’da Şehitlerimiz Dualarla Yâd Edildi

Karaman’da şehit yakını olmanın şerefini taşıyan aileler onlarsız bir bayrama girmenin de burukluğunu hissettiler

Kurban Bayramı öncesinde garnizon ve polis şehitliği ziyaret edilerek vatan yolunda canlarını veren şehitlerimiz dualarla yâd edildi.

10 Ağustos 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilen programlarda ilk olarak Garnizon Şehitliği ziyaret edildi. Buradaki program aziz şehitlerimiz için Kuranı Kerim okunması ve dualar edilmesiyle başlarken programın devamında Vali Meral ve il protokolü tarafından şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakıldı.

Polis şehitliği ile devam eden ziyaret programı, Kuranı Kerim tilaveti ve duaların edilmesi ile birlikte şehitlerimizin mezarlarına Vali Meral ve il protokolü tarafından karanfil bırakılmasıyla sona erdi. 

Ziyaretler sırasında şehit aileleriyle yakından ilgilenerek bir süre onlarla sohbet eden Vali Meral, ülkemizin birliği ve bekası için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum dedi. 

Garnizon ve Polis şehitliğine düzenlenen ziyaretlere Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, il protokolü, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
 

Karaman’da Şehitlerimiz Dualarla Yâd Edildi

Karaman’da Şehitlerimiz Dualarla Yâd Edildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber