Karaman'da Şehitlikler Ziyaret Edildi

Karaman'da Şehitlikler Ziyaret Edildi

Ramazan Bayramı öncesi Garnizon Şehitliği ve Polis Şehitliği ziyaret edildi

14 Haziran 2018 Perşembe günü saat 11.00' de gerçekleştirilen ziyaretlere; Vali Meral, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Garnizon Komutanı Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, İl Emniyet Müdür Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Tükoğlu, daire müdürleri, şehit aileleri, askeri erkân ve emniyet personeli katıldı.

sdadasdasd.jpg
 
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan şehitlik ziyaretlerinde din görevlilerinin yaptığı duanın ardından Vali Meral ve protokol üyeleri tarafından şehitlerin mezarı tek tek ziyaret edilerek, mezarlara karanfil bırakıldı.
 
Vali Meral şehitlikte bulunan şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek, bayramlarını kutladı.

Karaman Protokolü Şehit Ziyareti

Karaman Protokolü Şehit Ziyareti

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber