Karaman'da Semt Pazarlarında Kısıtlama Düzenlemesi Devam Ediyor

Karaman'da Semt Pazarlarında Kısıtlama Düzenlemesi Devam Ediyor

Karaman'da cumartesi günleri kurulan semt pazarı korona virüs kısıtlamaları nedeniyle cuma günleri kendi yerinde kurulmaya devam ediyor.

Hamidiye mahallesinde Cumartesi günleri kurulan ancak Cumhurbaşkanlığı genelgesi doğrultusunda hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Cuma günleri kurulmaya başlayan semt pazarını ziyaret eden Vali Işık, giriş noktasında sürdürülen HES kodu uygulaması çalışmalarını bir süre yerinde takip ederek yürütülen uygulama ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
 
Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Yardımcısı Adem Gök ile birlikte daha sonra semt pazarında incelemelerde bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık, denetimleri sırasında pazar esnafı ve vatandaşlarla ayak üstü bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. 
 
Vali Işık, denetimlerle birlikte ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de vaka sayısının düşürülmesinin ve koronavirüse karşı verilen mücadeleyi kazanabilmenin yolunun birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesine bağlı olduğunu söyledi. 
 
Koronavirüs ile mücadelenin anlam kazanmasının verilen mücadelenin etkin ve kararlı bir şekilde sürdürülebilmesine bağlı olduğunu dile getiren Vali Işık, vatandaşlardan ve pazar esnafından özellikle maske kullanımı, fiziki mesafenin korunması, temizlik kurallarına uyulması ve kalabalık ortamlardan uzak durulması noktasında gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Karaman'da Cumartesi Pazarı Cuma Günü Kuruldu

Karaman'da Cumartesi Pazarı Cuma Günü Kuruldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber