Karaman'da Semt Sahaları Amatörlere de İlaç Olmalı

Karaman'da Semt Sahaları Amatörlere de İlaç Olmalı

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen, geçtiğimiz yıl tamamlanan 7 semt sahasına bu yıl 8 adet daha ekleniyor.

Spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Karaman Belediyesi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde, semt spor sahaları ile şehrin dört bir yanında, her kesimden vatandaşımızı sporla buluşturmaya devam ediyor.

Daha önce Çeltek, Mümine Hatun, Üniversite, Hürriyet ve Tapduk Emre Mahallelerine 7 Semt spor sahası yapan belediye; Yunuskent, Gevher Hatun, Ziya Gökalp, Şeyh Edebali, Yenişehir ve Piri Reis Mahallesi olmak üzere, bu yıl; futbol, basketbol ve voleybol sahalarından oluşan 8 adet semt sahası daha bir bir tamamlanıyor.
    
“Her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Karamanımızın önemli bir ihtiyacı olan spor alanları oluşturmak için kolları sıvadık” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Spor Toto Teşkilatı ile birlikte birçok mahalleye semt spor sahaları yapıyoruz. Semt spor sahaları ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavuşuyorlar” dedi.
    
Yeni semt spor sahaları içerisindeki aydınlatma sistemleri sayesinde akşamları da kullanılabilecek. Bu alanların amatör takımlarla kullanılabilir olması Karaman'da amatörlerin yaşadığı saha sıkıntısına çözüm olabilir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber