Karaman'da Şiddetli Rüzgar Zaman Zaman Etkisini Artırıyor

Karaman'da Şiddetli Rüzgar Zaman Zaman Etkisini Artırıyor

Karaman'da dün akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli rüzgarlar gün içinde de etkili olacak.

Karaman'da dün akşam saatlerinde başlayan rüzgar ve fırtına gece boyunca devam etti.

Gün içinde de etkili olması beklenen şiddetli rüzgarlar hayatı olumsuz etkiliyor.

Konya yolunda bir kamyonunda üstündeki yük konteynırının savrulduğu bilgisi alındı. Diğer bir taraftan rüzgarın şiddeti ile Karaman Konya yolunda kaplama üstü bilgi levhalarının da eğilerek arkaya doğru yattığı gözlendi.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; rüzgarın, bugün (Çarşamba) Marmara'da kuzey, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde güney yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

krmnrzgr3.jpg

karmrzgr2.jpg

karamanrz1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber