Karaman'da Şiir Okuma Yarışması

Karaman'da Şiir Okuma Yarışması

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik Merkezlerine üye olan gençlerin katılabileceği Gençlik Merkezleri Arası Şiir Okuma Yarışması Karaman il elemeleri başlıyor.

Milli duyguları ve kültürü en iyi şekilde anlatan Türk Müziği, Tiyatro ve Şiir’in yaşatılması, gençler arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları gençlerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.  

25 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’de Piri Reis Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda şiir okuma yarışmasıyla başlayacak olan Karaman il elemelerinde 14-17 ve 18-24 yaş arasında toplam 23 genç yarışacak. Vatan ve bayrak sevgisi konulu dört ayrı kategoride yapılacak olan yarışmada kategorilerinde birinci olan gençler gençlik merkezi tarafından ödüllendirilecek ve 24 Mart tarihinde Eskişehir’de yapılacak olan İç Anadolu Bölge finallerine gitme şansı yakalayacak.

Gençlik Merkezleri Arası Şiir Okuma Yarışması Karaman il elemelerine tüm Karaman halkı davetlidir.

Tarih:25.02.2017 Cumartesi

Yer: Piri Reis Kültür Merkezi

Saat:11.00

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber