Karaman’da Silahlı Saldırı Sonrası İntihar

Karaman’da Silahlı Saldırı Sonrası İntihar

Karaman’da İstasyon Caddesinde başlayan olay hastane bahçesinde devam etti

Karaman’da akşam saatlerinde İstasyon Caddesi üzerinde bir işletmede başlayan silahlı saldırı olayının ardından saldırganın Karaman Devlet Hastanesi bahçesinde işyeri sahibinin arkadaşını da vurduktan sonra intihara kalkıştığı öğrenildi.

İddiaya göre İbrahim Okan Doyurucu, istasyon caddesi üzerinde bulunan kokoreççiye gelerek burada bulunan Soner Güneş ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine İbrahim Okan’ın silahını ateşleyerek işyeri sahibi Soner Güneş’i vurduğu öğrenildi.

Olayın duyulmasının ardından polis ve sağlık ekipleri İstasyon caddesinde bir süre trafiği kontrollü şekilde kapatırken yaralanan Güneş 112 sağlık ekipleri tarafından hızla Karaman Devlet Hastanesine götürüldü.

Daha sonra ise işyeri sahibinin arkadaşı Aytekin Koç’un durumu öğrenince hastaneye gelmesi üzerine saldırgan bu sefer hastane bahçesinde kendini gösterdi. Aytekin Koç’u da silahla yaraladığı öğrenilen Saldırgan İbrahim Okan’ın daha sonra silahı başına dayayarak intihara kalkıştığı öğrenildi.

Sağlık personeli tarafından yapılan kontrolde yaşadığı belirlenen Okan, hemen hastanede tedavi altına alındı. Bu sırada diğer yaralı yakınları sedyedeki Okan'a saldırmak istedi. İbrahim Okan, bir süre sonra doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

Bu arada İbrahim Okan yaraladığı eski iş ortağı Güneş ile arkadaşı Koç'un tedavilerine devam edildiği ve hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi. 

Polis hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Karaman’da Silahlı Saldırı Sonrası İntihar

Karaman’da Silahlı Saldırı Sonrası İntihar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber