Karaman'da Siren Seslerini Duyan Pencereye Koştu

Karaman'da Siren Seslerini Duyan Pencereye Koştu

Karaman'da kısıtlamalar eşlinde 23 Nisan farklı kutlandı.

TBMM’nin açılışının 101. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Karaman Valiliği tarafından araç korteji düzenlendi.
 
Kutlamalar kapsamında Kaaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve kurum amirlerinin katılımlarıyla yüzlerce araçtan oluşan araç korteji şehir merkezinde tur atarak vatandaşların bayram coşkusuna ortak oldular.
 
1. İstasyon Caddesinden başlayan ve Tren Garında sona eren korteje vatandaşlar da büyük ilgi gösterirken ellerindeki Türk Bayraklarıyla evlerinin balkon ve pencerelerinden kutlamalara destek verdiler.

Karaman'da 23 Nisan Konvoyu

Karaman'da 23 Nisan Konvoyu

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber