Karaman'da Son Kararname İle İhraç Edilen Memurların Listesi

Karaman'da Son Kararname İle İhraç Edilen Memurların Listesi

Resmi Gazetede 2 yeni Kanun Hükmünde Kararname yayınlandı. KHK'lardan biri kamu çalışanlarının göreve iadeleriyle ilgili

Resmi Gazete yayınlanarak yürürlüğe giren 675 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile 2'si general 39 asker, meslekten ihraç edilenler listesinden çıkarıldı. Bunun yanında TBMM'de 3, Milli Eğitim Bakanlığında 31, AFAD'da 1 görevli, ihraç edilenler listesinden çıkarıldı.

675 sayılı KHK'de Dicle Haber Ajansının aralarında bulunduğu toplam 15 ajans, gazete ve dergi kapatıldı.
Yayınlanan KHK ile resen emekli edilen, meslekten ihraç edilen ve kendi isteğiyle meslekten ayrılan bin 82 emniyet teşkilatı mensubunun rütbesi alındı.

675 sayılı KHK ile bazı bakanlıklar ve bağlı kuruluşlar ile bazı kamu kurumlarından toplam 9 bin 630 kişi kamu görevinden çıkarıldı.

Karaman'da İhraç Edilen Kamu Görevlileri

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber