Karaman'da Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

Karaman'da Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

İmzalanan sözleşme ile çalışan memurların ekonomik durumlarında iyileştirme hedefleniyor.

Karaman'da Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) ile Karaman İl Özel İdaresinde çalışan memurların ekonomik durumunun iyileştirilmesine yönelik hazırlanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

İmza töreninin ardından Vali Fahri Meral, 2020 yılını kapsayan  sosyal denge tazminatı sözleşmesinin, il özel idare bünyesinde çalışan personel için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

03 Ocak 2020 Cuma günü Valilik Makamında gerçekleştirilen imza törenine; Vali Fahri Meral, Ayrancı Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Kadıoğlu, Bem-Bir-Sen Antalya İl Başkanı Salih Erdem, Karaman İl Başkanı Süleyman Tartan, Memur - Sen Karaman İl Başkanı Yunus Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karaoğlan ve İl Özel İdaresi Temsilcisi Arif Ali İş katıldı.

dsc_5270.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber