Karaman'da Su Bedavanın Bir Tık Üstünde

Karaman'da Su Bedavanın Bir Tık Üstünde

Karaman'da yağan yağışlar su fiyatını dibe çekti.

Karaman Belediyesi Meclisinde, Mart ayı olağan meclis toplantısında daha önce KDV oranı %1’e indirilen su fiyatlarına ek %7 indirim yapma kararı alındı.

Karaman Belediyesi, özellikle pandemi süresinde ekonomik yönden yıpranan vatandaşların bütçesine bir nebze olsun katkı sağlamak ve ekonomik yönden fayda sunabilme adına Karaman genelinde su tüketim bedeline %7’lik bir indirim yapma kararı aldı. Mart ayı olağan meclis toplantısında MHP Grubunun verdiği “KDV İndirimi Hariç Suda Ek %7 İndirim Yapılması’ önergesinin ardından %7 daha indirim yapıldı. Bu kararla birlikte zaten 3 yıldır suya zam yapmayan Karaman Belediyesi vatandaşların çok daha ucuz su kullanmasını sağlamış oldu.

KDV’nin %1’e indirildiği su tüketim bedeline böylelikle toplamda %14’lük bir indirim yapılmış oldu.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber