Karaman’da Suç Örgütüne Baskın

Karaman’da Suç Örgütüne Baskın

Karaman'da suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karaman'da suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddia edilen 8 kişiyi takibe aldı. Takibe alınan şüphelilerin kasten yaralama, yağma, uyuşturucu ticareti, silah ticareti, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlara karıştıkları belirlendi. Ekiplerce belirlenen 8 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheliden 7'si yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 2 adet tabanca, 4 adet tüfek, uyuşturucu maddeler ve reçeteye tabi 113 adet hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, adresinde bulunamayan 1 kişiyi yakalama çalışması başlatıldı.

Karaman’da Suç Örgütüne Baskın

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber