Karaman’da Sudurağı Kavşağında Trafik Kazası

Karaman Ereğli Karayolunda Sudurağı Kavşağında Dün Trafik Kazası Meydana Geldi

Karaman’da dün meydana gelen trafik kazasında 70 DP 037 plakalı Volkswagen otomobil ile, 33 AJT 356 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücülerin tedbirsizliği ve dikkatsizliği sonucu çarpıştı.

33 Plakalı otomobil Ereğli istikametinden Karaman’a doğru gitmekte iken 70 plakalı otomobil kavşaktan Sudurağı yoluna girmek istediği sırada trafik kazası meydana geldi.

Kazada 70 plakalı otomobilin kadın sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Diğer araçta bulunan iki kadın ve bir küçük çocuğu hafif şekilde yaralandı.

Çarpışmanın etkisiyle araçlarda ciddi hasar meydana geldi. Kazada ağır bir yaralanma yaşanmadı.
Kaza mahalline gelen 112 ekipleri kazanın şokunu üzerinden atamayan hafif yaralı vatandaşları tedbir amaçlı olarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti.

Kaza sonrası kavşakta tedbir alan trafik ekipleri yaralıların sevki ve araçların yol dışı edilmesinin ardından kavşak trafiğini normale çevirdi.

Yaşanan kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

img-8497.jpg

img-8502.jpg

img-8512.jpg

img-8514.jpg

img-8519.jpg

img-8523.jpg

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber