Karaman'da Sulama Kanalında İki Çocuk Boğuldu

Karaman'da Sulama Kanalında İki Çocuk Boğuldu

Karaman'ın Ayrancı İlçesi'ne bağlı Sarayköy'de iki kardeş sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti.

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde oyun oynarken sulama kanalına düşen kardeşi ile onu kurtarmak için kanala atlayan ağabeyi boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Enes (11) ve Mahmut Atmaca (8), arkadaşlarıyla ilçeye bağlı Saray köyü yakınındaki sulama kanalı kenarında top oynamaya başladı. Bu sırada sulama kanalına topun düşmesinin ardından Mahmut Atmaca da kanala düştü.

Kardeşinin akıntıya kapıldığını gören Enes Atmaca da onu kurtarmak için kanala atladı. Ağabey ve kardeşinin suya kapıldığını gören arkadaşları köye giderek, durumu ailelerine bildirdi.

Bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Köylülerin de katıldığı arama faaliyetleri sonucunda yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından Mahmut Atmaca'nın cesedi kaybolduğu yerin yaklaşık 3 kilometre ilerisinde bulundu.

Bu sırada Ayrancı Barajı'nın kapakları kapatılarak, suyun akışı engellendi. Ağabey Enes Atmaca'nın cesedi ise kaybolduğu yerden yaklaşık 15 kilometre ilerisindeki Ambar köyü yakınlarında bulundu.

Çocukların aileleriyle, Saray köyündeki akrabalarının yanına geldiği öğrenildi.

Cesetler otopsi için Ayrancı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

karaman boğulmakaraman boğulma

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber