Karaman'da Tarım ve Hayvancılığın Sesi Olacağım

Karaman'da Tarım ve Hayvancılığın Sesi Olacağım

Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Sevimli Yerel Basınla İftarda Buluştu

AK Parti Karaman 28. Dönem milletvekili aday adayı Ahmet Sevimli, dün akşam iftarda gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti Karaman 28. Dönem milletvekili aday adayı Ahmet Sevimli, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesi basınla mensupları ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Sohbet havasında geçen yemekte konuşan Sevimli, “2023 seçimlerini kazanarak Cumhuriyetin yeni yüzyılında Türkiye ve Karaman için çalışacağız. Bizler her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız” dedi.

Karaman'da Tarım ve Hayvancılığın Sesi Olmaya Talibiz

Sevimli basınla sohbetinde tarım ve hayvancılığın içinden geldiğini, Ak Parti hükümetleri döneminde bir çok iyileştirmenin çiftçiye sunulduğunu ifade etti. Bununla birlikle Karaman'da yerel bazda daha yapılacak çok şey olduğunu ifade eden Sevimli, organize hayvancılığın, et kesimhanesinin aktif olmasının Karaman için gerekli olduğunu sözlerine ekledi.

b8750fa0-d0a3-477f-a8c0-56137f07ac5c.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber