Karaman'da Tehlikeli Yolculuk Direksiyon Eğitmenlerine Takıldı

Karaman'da Tehlikeli Yolculuk Direksiyon Eğitmenlerine Takıldı

Karaman'da çevre yolunda beş gencin tehlikeli yolculuğunda ilginç tesadüf

Karaman'da bir elektrikli bisikletin arkasında birbirlerine tutunarak giden patenli üç genç, tehlikeye davetiye çıkardı.

Olay, Karaman Mersin Çevre Yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, karayolunun kenarında elektrikli bisiklete binen iki kişinin arkasında birbirlerine tutunarak giden üç patenli genci görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir araç içerisinden cep telefonu ile çekilen patenli gençlerin görüntüleri hayrete düşürdü. Otomobil gençlerin yanından giderken, gençler hiç sağına soluna bakmadan yolculuklarına devam etti.

Görüntüler hafta sonu Karaman'da direksiyon sınavları sırasında bir sürücü kursu aracından çekildiği, insanların güvenli bir şekilde kara yolunda araç kullanmaları için eğitim veren kişilerin aileleri yaşanan tehlike konusunda basın aracılığıyla uyarmak istedikleri ortaya çıktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber