Karaman’da Tekke Yolunda Revizyon

Karaman’da Tekke Yolunda Revizyon

Karaman’da Tekke Yolu  olarak da bilinen Kanuni Sultan Süleyman Caddesi Asfaltlandı

Karaman Belediyesi, şehrin birçok noktasında cadde  ve yolların daha modern bir yapıda hizmet vermesi için asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Karaman Belediyesi Fen İşleri ekipleri, şehrin değişik bölgelerinde olduğu gibi Sakabaşı Mahallesi ve Siyahser Mahallesi’nin kesiştiği Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde (Eski 880 Sokak) asfaltlama çalışmalarını tamamladı. 
Karaman’da  özellikle çalışma yapılmamış sokak ve caddelere girilerek asfaltlama çalışmaları yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; 

“Ekiplerimiz ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt serim çalışmalarını bir bir tamamlıyor. Asfalt serim çalışmalarını planlı bir şekilde gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Kanuni Sultan Süleyman Caddesi şehri Beyazkent Mahallesi’ne bağlayan önemli bir caddemiz. Sık kullanılan bir cadde olmasına rağmen uzun yıllar kazma vurulmamış, unutulmuş bir caddemiz. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız yapılan bu çalışmalardan oldukça memnun. Göreve gelmeden önce vatandaş odaklı bir belediyecilik yapacağımızın sözünü vermiştik. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri her zaman önceliğimizdir, olmaya da devam edecek.” dedi.

Yetkililer Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde asfalt seriminin tamamlandığını, kısa süre içerisinde sinyalizasyon çalışmasının da tamamlanacağını bildirdi.
 

Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde asfalt çalışması

Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde asfalt çalışması

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber