Karaman'da Tekvando Öğrencileri Ortak Antrenmanda Buluştu

Karaman'da Tekvando Öğrencileri Ortak Antrenmanda Buluştu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Tekvando İl Temsilciliği işbirliği ile Piri Reis Kültür Merkezi’nde başlayan tekvando çalışmaları gençlerden yoğun ilgi görüyor.

Karaman’da gençlerin yoğun ilgi gösterdiği tekvando branşı Piri Reis Kültür Merkezi’nde yapılan ortak antrenmanlarla gençlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Kulübü, Performans Spor Kulübü, İl Özel İdare Spor Kulübü ve Halk Eğitim Spor Kulüpleri’nin yer aldığı ortak antrenmanlarda yaklaşık 200 sporcu tekvando eğitimi alıyor.

10 Nisan Pazartesi günü yapılan antrenmanda antrenör ve sporcularla bir araya gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz çalışmaları yerinde izledi. Yoğun katılımın olduğu antrenmanlarda sporcularla bir araya gelen Kısacık, antrenman, okul hayatı ve genel yaşamlarıyla ilgili sporcularla sohbet ederek bilgiler aldı. Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğu görünen sporcular ise daha çok çalışarak yarışmalarda Karaman’ı en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdiler.

Tekvando’nun Karaman’da başarılarla büyüyen büyük bir aile olduğunu belirten Kısacık,” Gençlerimizin spora olan ilgisi bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Bugün yaptığımız ziyarette gördüğümüz tablo gelecek adına umut verici. Tekvandoda sayısal olarak da 300’ün üzerinde aktif katılım sağlanması sevindirici bir durum. Ortak antrenmanlarımız haftanın altı günü alanında uzman antrenörlerimiz eşliğinde devam ediyor. Tüm gençlerimizi spor yapmaya, tesislerimize bekliyoruz.”dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber