Karaman'da Tiyatro Günleri "Pijamalı Adamlar" ile Devam Ediyor

Karaman'da Tiyatro Günleri "Pijamalı Adamlar" ile Devam Ediyor

Karaman'ın Sosyal Hayatı ve Tiyatro organizasyonları tartışıldı. Karaman'da "Karaman Tiyatro Günleri" masaya yatırıldı.

As Organizasyon sahibi Abdullah Akkuş, sponsorları Nizam Tavukçuluk ve Özdoğru Mühendislik firmaları ile birlikte basınla buluştu.

Karaman'da sanatsal faaliyetler ve Karaman'ın sosyal yaşamının tartışıldığı toplantıda konuşan Abdullah Akkuş, geçen ay ilki düzenlenen tiyatro günleri kapsamında Karaman'da sahne alan "Tahta Çanak" adlı oyunun büyük ilgi gördüğünü ve Karaman halkının tiyatroya olan bu ilgisini karşılıksız bırakmayacağını ifade etti. Akkuş yeni proje olarak yine Nizam Tavukçuluk ve Özdoğru Mühendislik'in destekleriyle Pijamalı Adamlar" tiyatro oyununu Karaman'a getirecekleri müjdesini de verdi. 

Akkuş; "Yine ücretsiz olarak 23 Aralık 2016 Cuma günü KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonu'nda Saat: 19:30'da sahne alacak olan komedi oyunuzuzun davetiyeleri Nizam Tavukçuluk şubelerinden ve Özdoğru Mühendislik merkezinden temin edilibilir."dedi.

Pijamalı Adamlar

Bir akıl hastanesinden delilerin oynadığı komedi oyunu Pijamalı Adamlar,  usta sanatçılarla Karaman'a geliyor. Kimi hayat şartlarından, kimi trafikten, kimi aşkından delirmek üzere... "Kim akıllı kim deli? Nasıl ayırt etmeli? İçerdekiler mi daha deli, yoksa dışardakiler mi?" sorusunu soran Pijamalı Adamlar, bir akıl hastanesinde delilerin oynadığı müzikli bir oyun. Günümüzde yaşanan olayları mizahi bir dille anlatırken hiciv yoluyla da mesaj veren, seyirciye sahneden ayna tutan oyunda, aslında günümüzde insanların delilik sınırında yaşadığı gözler önüne seriliyor. Kimi aşkından, kimi yalanlardan, kimi trafikten, kimi siyasetten, kimi yaşam koşullarının zorluğundan delirmiş ya da delirmek üzere...

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber