Karaman'da TOKİ Çekilişleri Ne Zaman Yapılacak

Karaman'da TOKİ Çekilişleri Ne Zaman Yapılacak

Karaman Merkez Kırbağı "Alt Gelir Grubu Konut Projesi" 419 konut ve Karaman Merkez Kırbağı Konut Projesi 140 konut olmak üzere toplam 559 konut için kuralar çekilecek

Konuyla ilgili TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, ''Karaman Merkez Kırbağı Projesi kapsamında inşa ettirilen ve kuraya kalan 559 adet konut için ‘’Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kura Çekilişi ’’  17 Nisan 2017 Pazartesi günü, Saat: 10.00’da, Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir.'' denildi. 

1- Karaman Merkez Kırbağı Alt Gelir Grubu

Karaman Merkez Kırbağı "Alt Gelir Grubu Konut Projesi" kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 419 konut, 06-31 Mart 2017 tarihleri arasında t. Halkbankası A.Ş'nin Karaman İli Şubeleri aracılığı ile Kuralı Satış yöntemi  ile satışa sunulmuştu.

2-Karaman Merkez Kırbağı 

Karaman Merkez Kırbağı Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 140 konut 06-31 Mart 2017 tarihleri arasında T. Halkbankası A.Ş'nin Şubeleri aracılığı ile Kuralı Satış yöntemi  ile satışa sunulmuştu.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber