Karaman’da TOKİ Evleri Çekilişi Yapıldı

Karaman’da TOKİ Evleri Çekilişi Yapıldı

Karaman’da 577 konuta 5 bin 551 başvuru yapıldı. Ev sahibi olmak isteyenler Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonuna akın etti.

Karaman Merkez Kırbağı "Alt Gelir Grubu Konut Projesi" 419 konut ve Karaman Merkez Kırbağı Konut Projesi 140 konut olmak üzere toplam 559 konut için kuralar bugün çekildi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi’nde inşa edilen 577 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura töreni 17 Nisan, Pazartesi günü Kazım Karabekir Spor Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören projede 577 konuta 5.551 başvuru yapıldı. Kurası çekilen konutların 437’si 2+1, 140’ı ise 3+1 planında tasarlandı. Projede kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve cami bulunuyor.

Ev heyecanını yaşayan Karamanlılar Spor Salonuna akın etti. Salon doldu taştı. Kurada ismi çıkanlar mutluluklarını gizleyemezken kurada ismi çıkmayanlar başka bir proje için beklemeye başladı.

Toki yetkilisi ve noter tarafından takip edilen kura sonuçları noter onayından sonra sitemizde yayınlanacak.

Karaman Toki Konutları ilgili haberler

 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber