Karaman’da TOKİ’ler Bölgesi Karanlıktan Kurtulmak İstiyor

Karaman’da TOKİ’ler Bölgesi Karanlıktan Kurtulmak İstiyor

Karaman’ın yeni yerleşim alanlarından 4.ve 5. Tokilere giden yollar karanlıkta kaldı

Karaman’ın yeni yerleşim merkezi olan son TOKİ evlerinin yapıldığı işçi, emekli tokileri ve 515 daire bulunan TOKİ sakinleri yetkilerden yaşadıkları mağduriyete çözüm bekliyorlar.

Yeni yerleşim alanı olması ve bitirilemeyen çevre yolundan dolayı ulaşımda yeni düzenlemeler bulunan bölgede ışıklandırmalar yetersiz kalıyor.

Özellikle Karaman Devlet Hastanesinden TOKİler tarafına giden yolda başlayan karanlık, okullar bölgesinden gelen yolla birleşerek 3.Toki ve yeni Tokilere kadar gidiyor.

Başıboş hayvanlarında bu bölgede dolaşmasıyla özellikle yayalar akşam saatlerinden sonra zor anlar yaşıyorlar.
Yolların karanlığında ise zaman zaman araçların ışıklandırmalarında yetersiz kalması ya da sürücülerin karanlıktan dolayı dikkatlerinin düştüğü noktalarda ise zaman zaman trafik kazaları kaçınılmaz oluyor.

Geçtiğimiz hafta 515 TOKİ yol ayrımında yaşanan bir kazada yaralanan S.T. isim kadın ise kaza sonrası geçirdiği iç kanamadan dolayı Konya’da yoğun bakımda tedavi altında.

Bütün bu aksaklıklar içinde vatandaşlar yaşanabilecek mağduriyetler için biran önce çözüm beklerken bu bölgede şehirleşme anlamında yapılması planlanan işler var ise öncelik verilmesini bekliyorlar.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber