Karaman’da Trafik Işıkları Sönerse Ne Olur?

Karaman’da bir anda sönen ışıklarda sürücüler ne yapacağını şaşırdı!

Karaman maalesef trafik kültürünün tartışılır olduğu şehirlerden birisi. Ters yönden giden araçlar, kavşaklarda hız düşürmeyen araçlar, geçiş hakkına riayet etmeyenler derken liste uzayıp gidiyor.

Hal böyle olunca trafik görevlilerine, trafik ışıklarına, levhalara ve çizgilere dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor. Zira bir anda kesilen trafik ışıklarında sürücülerin ne yapacaklarını bilmeyen tavırları şehrimizde trafik kültürünün tartışılır olduğunu destekliyor.

Karaman’da bu durumun bir örneği Mut Caddesi üzerinde Nizamiye (Anadolu Lisesi) kavşağında yaşandı. Kırmızı ışıkta bekleyen araçlara bir süre sonra sönen ışıkta acabalar içinde kalırken kontrolsüz kavşakta soldaki aracın sağdakine yol vereceği bir anda unutuldu ve ortaya videodaki görüntüler ortaya çıktı.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber