Karaman’da Trafik Kazaları

Karaman’da Trafik Kazaları

Gözden kaçan kazalar vatandaş kameralarından kaçmadı

Geçtiğimiz hafta meydana gelen ve birçoğu maddi hasarlı olduğu için basının gündeminden kaçan kazalar vatandaşın kamerasına yansıdı.

Cedit Mahallesinde meydana gelen kazada Fevzi Paşa Caddesinden kavşağa giren otomobil ile Ereğli Caddesinden gelen otomobil çarpıştı.

Bir başka kazada ise Mut Caddesi üzeri Cumartesi Kavşağında meydana gelen kazada ise motosiklet ile otomobilin hafif teması motosiklet sürücüsünü yerde bıraktı.

Karaman Konya yolunda meydana gelen kazada ise yolun Konya gidiş istikametinde ters yönde giden engelli aracı ile petrolden çıkmakta olan otomobil çarpıştı. Engelli vatandaşın ağır yaralı olmadığı kaza ucuz atlatıldı.

Haber merkezimize ulaşan Pirireis mahallesi 677 numaralı sokakta meydana gelen kazada ise farklı iki sokaktan gelen otomobiller kafa kafaya çarpıştıktan sonra köşe başında bulunan evin bahçe duvarını yıktılar. Kazada maddi hasar meydana geldi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum