Karaman’da Trafik Kazaları

Karaman’da Trafik Kazaları

Dün meydana gelen 3 farklı kazada 3 vatandaş yaralandı

Karaman’da dün gece yaşanan trafik kazası Şehit Şahin Mavi Caddesi üzerinde Zembilli Ali Efendi Kuran Kursu köşesinde meydana geldi.

İlyas S. idaresindeki 70 EF 166 plakalı kamyonet ile 70 DZ 190 plakalı otomobil tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan yaralılar Mehmet Ö. Ve Mahmut K. 112 acil ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

kaza1-002.jpg

Bu kazanın yaklaşık yarım saat öncesinde meydana gelen bir kaza ise Sakabaşı Mahallesinde meydana geldi. Burada yaşanan trafik kazasının ise yasal sınırların üstünde alkol tespit edilen Cengiz Ali Y.’nin motosikletten düşmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Haber merkezimize ulaşan bir başka haber ise Fevzipaşa Caddesinden çıkmakta olan bir araç ile Ereğli Caddesinde gelmekte olan bir başka aracın çarpışmasıyla meydana geldi. Bu kazada yaralanan olmazken kazalarla ilgili tahkikat devam ediyor.

Karaman’da Trafik Kazaları

Karaman’da Trafik Kazaları

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber