Karaman’da Trafik Kazalarında 15 Yaralı

Karaman’da Trafik Kazalarında 15 Yaralı

Karaman’da meydana gelen kazalarda vatandaşlar yaralanmaya araçlarda hasarlar oluşmaya devam ediyor.

Karaman il merkezinde son 24 saat içinde yaşanan ve Karaman Habercisi'ne ulaşan kazalarda 15 vatandaşımız yaralandı.

Dün gece saat 23.30 sıralarında Yeşildere köyü İbrala Barajı yakınlarında meydana gelen kazada Ali Soyfidan yönetimindeki 70 FT 359 plakalı otomobil, yola çıkan tavşana çarpmamak için aniden fren yapan 45 yaşındaki Ahmet Çal yönetimindeki 42 AHH 34 plakalı otomobile çarptı. Arkadan gelen İbrahim Soyfidan yönetimindeki 09 RP 097 plakalı otomobil ile Mehmet Sarıkaya yönetimindeki 70 AC 890 plakalı otomobil de kazaya karıştı.

Yaşanan zincirleme kazada araçlarda bulunan toplamda 12 kişi hafif şekilde yaralandı.

Gece yarısı Nizamiye Kavşağında yaşanan diğer bir kazada ise 70 FZ 145 plakalı motosiklet ile 70 FU 654 plakalı motosiklet mut caddesi üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile İsa E. ve Fatmanur E. yaralandı.

Dün gece meydana gelen bir kaza ise Fevzi Paşa Caddesi ve 309 nolu sokağın köşesinde meydana geldi. Buradaki kazada ise yolcu konumunda bulunan bir vatandaş yaralandı.

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber