Karaman’da Trafik Kazası 1 Yaralı

Karaman’da Trafik Kazası 1 Yaralı

Bu kazalar hep oluyor! yol mu, sürücüler mi hatalı?

Karaman’da bugün saat 14:00 sularında trafik kazası meydana geldi. Şehit Polis Hakan Yılmaz Caddesi üzerinde meydana gelen, kaza köprü çıkışı hastane istikametinde dubaların bitiminde yaşandı.

Daha önceleri de benzer kazanın yaşandığı yerde Ahmet B. idaresindeki 70 FR 504 plakalı kamyonet tipi araç dubalardan dönmek istediği sırada, hastane istikametine gitmekte olan Metin A. idaresindeki 70 EY 740 plakalı motosiklet ile tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü genç 112 sağlık ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yerine gelen motosiklet sürücüsü gencin babası araç sürücüsüne tepki gösterirken kaza yerinde kalan oğlunun ayakkabılarını oradan aldı.

as2.jpg

Trafik ekiplerinin gerekli incelemeleri yapmasının ardından araç ve motosiklet yol dışı edilerek cadde üzerindeki trafik normal seyrine döndü.

Kazayla ilgili tahkikat devam ederken yaralı gencin bacağından yaralandığı durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karaman’da Trafik Kazası 1 Yaralı

Karaman’da Trafik Kazası 1 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum