Karaman’da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Karaman’da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Karaman'da Otomobil Kazası: Koca Hayatını Kaybetti, Eşi ve Çocuğu Yaralandı

Karaman'da bir otomobilin kontrolden çıkarak boş araziye takla atması sonucu karı-koca hayatını kaybederken, çocukları yaralandı.

Kaza, merkeze bağlı Dinek köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seyfullah Öztürk'ün kullandığı 42 DY 123 plakalı otomobil seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkara boş araziye takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan eşi Fadime Öztürk ve 2.5 yaşındaki oğulları E.Ö. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Durumları ağır olan Seyfullah ve eşi Fadime Öztürk ambulansla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen oğulları E.Ö. ise tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman’da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Karaman’da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber