Karaman'da Trafik Kazası : 2 Yaralı

Karaman'da Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki çocuk hafif şekilde yaralandı.

Karaman'da ikindi saatlerinde meydana gelen trafik kazası Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde İmamı Azam Cami kavşağında yaşandı.

Yunuskent istikametinden Karaman Anadolu Lisesi istikametine gitmekte olan R.S. idaresindeki 42 NY 635 plakalı otomobil ile bulvar üzerinden KTSO istikametine gitmekte olan M.K. idaresindeki 15 DG 206 plakalı otomobil, tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu kavşakta çarpıştı. 

Çarpışmanın şiddeti ile her iki araçta farklı yönlere savruldu. Kazada annelerinin kullandığı araçta bulunan Ş.S.S ve A.N.S. isimli çocuklar hafif şekilde yaralandı.

Kazanın haber alınmasının ardından olay yerine 112 acil ambulansı ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Karaman Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilirken kavşak üzerindeki yoğunlaşan trafik ekiplerin çalışması sonucu normale döndü.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

img-4725.jpg

img-4727.jpg

img-4729.jpg

img-4733.jpg

img-4734.jpg

img-4735.jpg

img-4736.jpg

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber