Karaman’da TUBITAK Projelerinde Bir İlk!

Karaman’da TUBITAK Projelerinde Bir İlk!

TUBITAK Projelerinde Mümine Hatun Ortaokulundan büyük başarı.

Eğitim ve Öğretimde destekleri ile öğrencilerin ufkunu geliştirmeyi planlayan TUBİTAK kurumu yazılan projeleri değerlendiriyor.

Bu değerlendirmelerde Karaman Mümine Hatun Ortaokulu dikkat çeken bir başarıya imza attı.

Yapılan projelere ilişkin verilen demeçte;

“Danışman öğretmenlerimiz rehberliğinde 14 öğrencimizle birlikte hazırlanan 6 projeden 5 tanesi 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge sergisine katılmaya hak kazanmıştır. 

Karaman ilinden toplam 7 proje kabul edilmiş olup, bu projelerin 5 tanesi okulumuza ait olup bir rekora imza atılmıştır. Teknolojik Tasarım alanından 2, Matematik alanından 2 ve Değerler Eğitimi alanından 1 proje ile bölge sergisine katılacak olan 14 öğrencimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz.” Denildi.

img-20230516-wa0001.jpg

img-20230516-wa0002-1.jpg

img-20230516-wa0003.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
4 Yorum