Karaman'da Tüketiciyi Koruma Haftası Kutlanıyor

Karaman'da Tüketiciyi Koruma Haftası Kutlanıyor

Karaman Valisi Fahri Meral, Tüketici Haftası Kutlamaları nedeniyle Ticaret İl Müdür Vekili Ayşe Ünal ve Tüketici Hakem Heyeti Üyelerini makamında kabul etti.

18 Mart 2019 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Fahri Meral’e kabullerinden dolayı teşekkür eden Ticaret İl Müdürü Vekili Ünal, hakem heyetine yapılan başvurular ile sonuçları hakkında tüketicinin korunması ve bilgilendirilmesi kapsamında yapılan etkinliklerle ilgili bilgiler verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Meral, Tüketiciyi Koruma Haftasını tebrik ederek, vatandaşların bilinçlendirilmesi noktasında önemli bir etkiye sahip olduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber