Karaman'da Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Karaman'da Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kazımkarabekir Meslek Yüksek Okulunda yapılan Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Kazımkarabekir Kaymakamı İbrahim Gökmen başkanlığında yapıldı.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kazımkarabekir Meslek Yüksek Okulunda yapılan toplantıya Kaymakam İbrahim Gökmen, Belediye Başkanı Ali İhsan ALANLI, Jandarma Komutanı Teğmen Enes Yıldız, İlçe Emniyet Amiri Bekir İlhan, M.Y.O Müdürü Ali İhsan Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haşim Tunca  katıldı.

Kaymakam İbrahim Gökmen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen üniversite öğrencilerinin huzur ve güven ortamında eğitim almaları ve iyi yetişmelerinin her şeyden değerli olduğunu belirterek Üniversite ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmamasını amaçladıklarını söyledi.

Toplantıda, öğrencilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması için tüm kurumların üzerine düşen görevi yerine getirmeleri gerektiği ifade edildi.

823c04f5-3048-4b6a-be06-7bb75e26db30.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber