Karaman'da Üniversiteli Kızlara Yemek İkram Ettiler

Karaman'da Üniversiteli Kızlara Yemek İkram Ettiler

Karaman'da vali ve eşi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Hatuniye Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek üniversite öğrencileri ile öğün geçirdi.

Karaman'da KYK kız yurdunda öğrencilerle bir araya gelen Vali Işık ve eşi hanımefendi Munise Işık, yemek sırası bekleyen yurt öğrencilerine de kendi elleriyle yemek ikram ettiler.

Öğrencilerle birlikte yemek sırasına geçerek daha sonra birlikte yemek yedikleri öğrencilerle hayata ve eğitime dair bir süre sohbet eden Işık ailesinin bu anlamlı ziyareti öğrencilerin ukulele eşliğinde seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sürdü.

Öğrencilerin Işık ailesiyle keyifli anlar yaşadığı hoş sohbetler sırasında öğrencilerin sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Işık ve eşi hanımefendi Munise Işık, daha sonra yurtta kalan öğrencilerin yaptığı çalışmalardan oluşan katı sanatı sergisini gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin sonunda Işık ailesi öğrencilere eğitim- öğretim hayatlarında başarılar dilerken öğrencilerin ellerinde biçimlenen el emeği göz nuru tablo ise genç sanatkâr tarafından hanımefendi Munise Işık’a hediye edildi. 

Vali Işık ve hanımefendi Munise Işık’ın Hatuniye Kız Öğrenci Yurdu ziyaretine Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, yurt hizmetleri müdürü Yakup Koçak ile yurt müdürü Nurgül Akdur katıldı.

dsc-4405.jpg

dsc-4426.jpg

dsc-4485.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber