Karaman'da Üniversitenin Güvenliği Konuşuldu

Karaman'da Üniversitenin Güvenliği Konuşuldu

2019 - 2020 Eğitim - Öğretim yılı Güz Dönemi Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Senato Salonunda düzenlenen ve bir önceki güvenlik toplantısında alınan kararların değerlendirilmesiyle başlayan toplantıda, öncelikli olarak yeni eğitim - öğretim döneminde üniversitede öğrenim görecek öğrencilerin güvenli bir dönem geçirmeleri için belirlenen başlıklar ele alındı, kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği hakkında istişarede bulunuldu.
 
Toplantı, huzurlu bir eğitim-öğretim dönemi geçirilmesi temennisiyle sona erdi.
 
16 Eylül 2019 Pazartesi günü Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Vali Fahri Meral’in yanı sıra Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan, KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay ve Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Dedebay ve Emniyet Şube Müdürleri katıldı.

dsc_8875.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber