Karaman’da Uyuşturucu Operasyonu

Karaman’da Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu maddeler zanlının Karaman dışındaki evinde zulalanmış

Aldıkları bir ihbar doğrultusunda araştırmalarını artıran Karaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Necati D. (61) isimli bir şahsın Karaman’da uyuşturucu sattığı bilgisine ulaştı.

Yapılan takipler sonucunda Necati D. şehir merkezinde motosikletiyle dolaşırken yakaladı. Şahsın üzerinde bir miktar esrar maddesi bulunması üzerine polisler mahkeme kararıyla zanlının evinde de arama yaptılar.

Zanlının Karaman dışındaki evinde yapılan aramada 2 kilo 650 gram esrar, 780 gr kenevir tohumu bir adet pompalı tüfek ile bu tüfeğe ait fişekler ve uyuşturucu tartmakta kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

Hakim karşısına çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine konulurken zanlının daha önce iki cinayetten 26 yıl hapis yattığı bilgisine ulaşıldı.

basliksiz-2-007.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber