Karaman'da Uyuşturucuya Bir Darbe Daha

Karaman'da Uyuşturucuya Bir Darbe Daha

Karaman’da jandarma ekipleri uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Alınan bilgilere göre, jandarma ekipleri birilerinin uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde duyum alması üzerine çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar neticesinde ekipler, merkeze bağlı Kisecik köyünde M.K.U'nun evinde ve 70 plakalı bir otomobilinde yaptığı arama sonucunda, 77 gram kubar esrar, 75 gram kenevir tohumu, 6 adet içime hazır sigara, 33 adet Lyria marka uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız yarı otomatik av tüfeği, 113 adet av tüfeği fişeği, 50 adet 9 MM çapında tabanca fişeği ele geçirdi.

Aynı köyden E.K'nın evinde ve 06 plakalı bir otomobil içerisinde yaptığı arama sonucunda, 24 gram kubar esrar ve 7 gram kenevir tohumu ele geçirdi.

Yakalanan uyuşturucu maddelere ve silahlara el koyan jandarma ekipleri, şahısları gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber