Karaman'da Valinin Gecesinde, Gündüzünde Tedbirler Var

Karaman'da Valinin Gecesinde, Gündüzünde Tedbirler Var

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık korona virüsle mücadele tedbirleri yerinde inceliyor.

Karaman'da pandemi ile mücadele devam ediyor.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, 15 Temmuz Aktekke Meydanında bulunan Kızılay Kan Alma Aracını ve sokağa çıkma yasağının denetlendiği denetim noktalarını ziyaret ederek kontrollerde bulundu.

13 Şubat 2021 Cumartesi günü İlk olarak 15 Temmuz Aktekke meydanında konuşlanan ve kan vermek isteyen yurttaşlarımızın buluşma yoluyla randevu saatinde sokağa çıkma yasağından muaf olarak kan verebildikleri Kızılay Kan Alma Aracını ziyaret eden Vali Işık, Kızılay personellerinden bilgiler alarak bir müddet sohbet ettiği kan veren vatandaşları duyarlı davranışlarından ötürü tebrik etti.

Daha sonrasında ilimizin farklı semtlerinde yer alan kavşaklarda denetimlerini sürdüren ekipleri ziyaret eden Vali Işık, çalışanlardan sokağa çıkma yasağına vatandaşlarımız tarafınca uyulup uyulmadığına yönelik bilgiler alan Vali Işık, denetimleri bir süre yerinde takip ederek personellere kolaylıklar diledi.

Vali Işık akşam saatlerinde de uygulama noktalarında denetimleri yerinde inceledi

3-034.jpg12-002.jpg4-014.jpgimg-20210213-wa0009.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber