Karaman'da Vefat Eden Beş Vatandaşımız Bugün Defnedildi

Karaman'da Vefat Eden Beş Vatandaşımız Bugün Defnedildi

Karaman'da hayatını kaybedip defnedilen beş vatandaşımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen Çukur Köyünden olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Can (86) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Uzunkuyu Köyünden olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Bayram Ergül (68) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Göves Köyünden olup Zembili Ali Efendi Mahallesinde ikamet etmekte olan Duran Tokmak (27) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.
Tokmak’ın yakalandığı kanser hastalığından dolayı Ankara’da tedavi gördüğü öğrenildi.

Aslen Başkışla Köyünden olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Şahin (81) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Seyit Hasan Köyünden olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Rasim Gön (80) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.
Gön, Karaman’da Uyanış Gazetesi'nin sahibi Ahmet Küçükcicibıyık'ın eşi Yasemin Küçükcicibıyık’ın babası idi.

Hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber