Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Aslen Cerit Köyünden olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Topbaş (38) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Ekim Salı günü öğle namazına müteakip Siyahser Camisinden kaldırılmıştır..

Aslen Ermenekli olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Dündar (80) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Ekim Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Seyit Hasan Köyünden olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Rukiye Yalnız (70) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Kürt Deresi Köyünden olup Kürt Deresi Köyünde ikamet etmekte olan Kadir Bağrıaçık (47) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak merhum/merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum