Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da öğle namazına müteakip 2 hemşehrimiz defnedilecek.

Aslen Yollarbaşılı olup Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Abdurrahman Canbulat (82) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Şubat Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Kırbağı Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatih Emre Özdoğru (29) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Şubat Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Kaşoba Köyünden olup Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Uysal (76) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yenikuyu Köyünden olup Fenari Mahallesinde ikamet etmekte olan Güllüzar Altundal (82) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Göves Köyünden olup Kırbağı Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Özkan (24) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.


Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber