Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da hafta başından bu yana vefat edip defnedilen vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen Kızılca Köyünden olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Aytekin (51) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Mart Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Cerit Köyünden olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Alper (94) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Mart Salı Günü Öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Ayrancılı olup Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet etmekte olan İsmail Şimşek (69) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Mart Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Ahi Osman Mahallesinde ikamet etmekte olan Ümüt Erat (78) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Mart Salı günü öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Kisecik Köyünden olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Tarlacı (82) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Mart Salı günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Seyit Hasan Köyünden olup Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan Refiye Uyar (88) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Mart Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yeşildere Köyünden olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Abdurrahman Özen (79) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Mart Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak merhumlara/merhumelere Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber