Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Hayatını kaybeden 4 Karamanlı bugün defnedilecek.

Karaman'da bugün vefat eden 4 hemşehrimiz defnedilecek.

Aslen Güçler Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Çapar (80) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen İslihisar Köyünden olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Sare Kocaer (75) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Çoğlu Köyünden olup Yurt Dışında ikamet etmekte olan Bünyamin Tatlı (54) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Yurt Dışında ikamet etmekte olan Muzaffer Canıtez (58) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Canıtez'in uzun zamandır kalp ve organ yetmezliğinden tedavi gördüğü öğrenildi.

Karaman Habercisi olarak merhumlara/merhumelere Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber