Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da 07.04.2022 günü vefat eden vatandaşlarımız.

Aslen KARAMANLI olup BAŞAKŞEHİR MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan ABBAS ACAR (73) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Nisan Perşembe GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.

Aslen LALE KÖYÜNDEN olup HÜRRİYET MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan KAVVAANA COŞKUN (60) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Nisan Perşembe GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip SİYASER CAMİSİNDEN kaldırılacaktır.

Aslen BAYIR KÖYÜNDEN olup ALİŞAHANE MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan KERİM AZAK (77) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Nisan Perşembe GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.

Aslen BALCILAR KÖYÜNDEN olup SÜMER MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan ALİ ÖZKARAALP (77) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Nisan Perşembe GÜNÜ İKİNDİ namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.

Kaynak:Karaman Vefat Edenler

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber