Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat eden vatandaşlarımızın bilgileri

Aslen Karamanlı olup Yunuskent Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Topçu (91) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Nisan Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Kemran Köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Akdilek (92) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Nisan Çarşamba günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Kisecik Köyünden olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Uludağ (73) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Nisan Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Milli Türk Talebe Birliği 52. Dönem Genel Başkanı Karamanlı Dr. Abid Özmen, koronavirüs nedeniyle Medine'de vefat etti.
Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir Medine yoğun bakımda tedavisi süren Abid Özmen 7 Nisan Salı günü vefat etti.
1950 yılında Karaman'da doğan Abid Özmen, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuydu. Öğrenciliği boyunca Milli Türk Talebe Birliği teşkilatlarında vazifelerde bulunan Abid Özmen 7 Temmuz 1974 - 3 Ağustos 1975 tarihleri arasında MTTB'nin 52. Genel Başkanı olarak vazife yapmıştı.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber